Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HIPOTELS GRAN PLAYA DE PALMA

   Playa De Palma


Descriere

Hotelul Hipotels Gran Playa De Palma reprezinta alegerea ideala pentru cei care isi doresc o vacanta de neuitat alaturi de cei dragi, unde briza racoroasa a marii si vederile de neegalat ale Golfului Palma se imbina intr-un ideal perfect.

Puncte forte

- Situat aproape de plaja cu vedere catre mare
- Camere moderne, primitoare si confortabile
- Piscina exterioara si interioara
- Facilitati pentru copii

Localizare

Hotelul Hipotels Gran Playa De Palma este situat la aproximativ 600 de metri de superba plaja, Playa de s’Arenal. In apropierea hotelului, se regasesc restaurante, magazine, baruri, cafenea precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Biserica Iglesia La Porciuncula (la 450 m de hotel), Parcul Acvatic de Distractii Aqualand El Arenal (la 600 m de hotel), Acvariul Palma (la 2.6 km de hotel), Piata Saptamanala de unde se pot cumpara diferite fructe si legume (la 3 km de hotel) si Plaja Purobeach (la 4.1 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 4 km fata de hotel.

Plaja

Playa de S’Arenal este o plaja cu nisip fin si auriu situata in El Arenal, avand deschidere catre Golful Palma. Apele sale calde si cristaline ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata. De-a lungul plajei se gasesc magazine si restaurante.

Facilitati hotel

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de Hotelul Hipotels Gran Playa De Palma, se numara: terasa la soare si gradina, muzica si spectacole live, seri cu cina tematica (contra cost), divertisment de seara, restaurant si cafenea la proprietate, snack-bar si minibar, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, camere pentru persoanele cu dizabilitati si nefumatori, lift, internet wireless gratuit, parcare pazita, piscina exterioara si interioara, centru spa & wellness, sauna, sala de fitness, diferite tipuri de tratament si servicii de infrumusetare, serviciu de trezire, serviciu de concierge, camera pentru depozitarea bagajelor, birou de turism, schimb valutar, serviciu de curatat si calcat haine, sali de conferinta si petreceri (contra cost), transfer de la si catre aeroport (contra cost), aer conditionat si incalzire, room service, inchireri auto.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 368 camere spatioase si primitoare. Camerele duble standard au o suprafata de 33 de metri patrati si sunt dotate cu: baie privata, uscator de par, aer conditionat, seif, priza langa pat, balcon, televiziune prin cablu si telefon, minibar, serviciu de trezire.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, carucioare, canale tv pentru copii, DVD-uri pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )