Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUESEA COSTA VERDE

   El Arenal


Descriere

BLUESEA Costa Verde se află în stațiunea Arenal de pe insula Mallorca, la 10 minute pe jos de plaja Arenal.BLUESEA Costa Verde se află la 300 m de un centru comercial și la 100 m de o stație de autobuz. În zona El Arenal sunt numeroase magazine și localuri de noapte. Aeroportul este la 8 km, iar la Palma se poate ajunge în 10 minute cu mașina.

Localizare

 Aeroportul este la 8 km, iar la Palma se poate ajunge în 10 minute cu mașina.

Facilitati Hotel

BLUESEA Costa Verde se află în stațiunea Arenal de pe insula Mallorca, la 10 minute pe jos de plaja Arenal. Veți găsi o piscină și WiFi gratuit în întreaga proprietate.La restaurantul hotelului se pot lua micul dejun, prânzul și cina tip bufet. Există recepție deschisă non-stop, schimb valutar, o grădină comună și o terasă. Proprietatea include un loc de joacă pentru copii.

Facilitati Camere

Camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, ventilator, TV prin satelit și balcon. Baia privată este dotată cu cadă și articole de toaletă gratuite. Procedura de check-out târziu se poate face la un cost suplimentar. Seiful poate fi utilizat la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.