Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG PAMPLONA

   Playa De Palma


Descriere

Hotelul Pamplona se află la 100 de metri de plaja Playa de Palma și la 5 minute de mers cu mașina de Aeroportul Palma. Acesta oferă o piscină sezonieră în aer liber şi un centru spa cu piscină interioară şi sală de fitness. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare

Hotelul Pamplona se află la 100 de metri de plaja Playa de Palma și la 5 minute de mers cu mașina de Aeroportul Palma

Facilitati Hotel

Centrul spa de la Hotel Pamplona include o saună şi o cadă cu hidromasaj. În plus, oaspeţii au la dispoziţie masaje şi o baie turcească. Printre alte facilități disponibile la hotel se numără un lounge cu paturi balineze. Restaurantul hotelului oferă mese tip bufet, bucătărie deschisă şi nopți tematice, iar oaspeţii pot savura gustări pe terasă. De asemenea, hotelul are un bar interior şi un bar la piscină. Hotel Pamplona este echipat pentru a găzdui sportivi. Hotelul are un garaj pentru biciclete şi un atelier de reparații. De asemenea, oferă masaje şi tratamente.

Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat de 32 inch cu canale prin satelit şi terasă. Fiecare cameră include duș, articole de toaletă și minibar, iar cutia de valori este oferită la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.