Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BE LIVE MARIVENT -ADULTS ONLY-

   Cala Millor Mallorca


Descriere

Hotelul Be Live Marivent, destinat exculsiv adultilor, este situat pe malul marii si se afla la doar 10 minute de mers cu masina fata de centrul orasului Palma si la aproximativ 20 km de aeroportul Palma de Mallorca. Hotel Be Live Marivent Adults Only pune la dispozitia turistilor piscina in aer liber si o sala de fitness. Zona de relaxare este disponibila la un cost suplimentar si include bai de aburi si sauna finlandeza. Amplasat pe malul marii, hotelul dispune si de un club pe plaja exclusivist, Pelicano Beach. De asemenea, oaspetii au la dispozitie 3 localuri unde pot lua masa, The Bakery, Sports Bar si Burger & Pizzeria.

Localizare

Hotelul Be Live Marivent, destinat exculsiv adultilor, este situat pe malul marii si se afla la doar 10 minute de mers cu masina fata de centrul orasului Palma si la aproximativ 20 km de aeroportul  Palma de Mallorca. 

Facilitati hotel

Hotel Be Live Marivent Adults Only pune la dispozitia turistilor piscina in aer liber si o sala de fitness. Zona de relaxare este disponibila la un cost suplimentar si include bai de aburi si sauna finlandeza.

Amplasat pe malul marii, hotelul dispune si de un club pe plaja exclusivist, Pelicano Beach. De asemenea, oaspetii au la dispozitie 3 localuri unde pot lua masa, The Bakery, Sports Bar si Burger & Pizzeria.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt decorate modern si au aer conditionat, TV cu ecran plat si baie dotata cu dus si uscator de par. La un cost suplimentar, se ofera acces la internet WiFi, seif si un serviciu de spalatorie. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan