Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BE LIVE LA CALA BOUTIQUE -ADULTS ONLY-

   Cala Millor Mallorca


Descriere



Localizare

Be Live La Cala Boutique 4* este localizat chiar pe malul marii, in zona Cala Major, pe coasta de sud-vest a insulei Mallorca si la doar 10 minute de centrul orasului Palma. Cele mai apropiate puncte de atractie din punct de vedere geografic: plaja Cala Major (0.1 km), palatul Marivent (0.6 km), cazino Mallorca (1.2 km), Porto Pi Shopping Centre (1.3 km), castelul San Carlos (1.7 km), Abraxas Mallorca (2 km), castelul Bellver (2.3 km), Catedrala Palma (4 km), Son Vida Golf (4 km), Palma Port (4.2 km), Aqualand (9 km), Golf Santa Ponsa (11 km). 

Facilitati hotel

Be Live La Cala Boutique 4* este un complex hotelier spatios, cu gradini si terase unde oaspetii se vor regasi in arhitectura si elementele de decor specific mediterane si in accesibilitatea facila la plaja si obiectivele de atractie turistice. Ofera o varietate de facilitati asa incat confortul si linistea unei vacante si a amintirilor placute se vor imbina in cel mai placut mod prin urmatoarele: acces imediat la plaja, terasa la soare, piscina in aer liber, spa si centru de wellness, inchirieri biciclete/auto, snack bar, restaurant, internet gratuit, parcare, birou de turism, spalatorie, receptie deschisa non stop, aer conditionat, lift, camere nefumatori.

Restaurantul este de tip a la carte, deschis pentru servirea cinei si serveste preparate din bucataria africană, caraibiană, asiatică, internaţională, europeană. 

Facilitati camere

Camerele hotelului Be Live La Cala Boutique sunt luminoase si moderne, cu design elegant, beneficiind de seif (contra cost), acces gratuit la Wi-Fi, minibar aprovizionat cu racoritoare, baie cu articole de toaleta gratuite, halat de baie (cost suplimentar), uscator de par, oglinda cosmetica, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, aer conditionat.

Camerele Junior Suite VIP (cu sau fara vedere la mare) dipun in plus de  aparat de cafea Nespresso și bun venit minibar Pack, difuzor pentru iPod, seif gratuit, facilități superioare, acces la VIP Lounge, halat de baie și papuci, scară în baie, prosop, piscină în cameră, precum și mobilier nou și modern.

Toate camerele includ balcon sau terasa privata, iar unele au si vedere magnifica la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.