Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS PALACE RESORT

   Hurghada


Descriere

Hotelul Albatros Palace Resort este un complex modern construit pe o suprafata de 72.000 mp.


Localizare: Hotelul Albatros Palace Resort se afla pe malul marii, la 10 km de aeroport, la 17 km de centrul orasului.


Dotari generale:
Hotelul Albatros Palace are o cladire principala cu 3 nivele si un total de 621 de camere,6 restaurante, 7 baruri, 5 piscine exterioare (din care o piscina cu incalzire iarna), sala de fitness, miniclub pentru copii (4-12 ani), loc de joaca pentru copii.

Hotelul Albatros Palace pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele servicii contra cost: spa si centru wellness, sporturi nautice, safari, salon de infrumusetare, room service.

Plaja:
Hotelul Albatros Palace are plaja privata cu nisip, pietris si ponton; saltele, umbrele si prosoape de plaja - gratuite la piscina si la plaja.


Dotari camere:
Standard Room - au o suprafata de 36 mp si sunt dotate cu: uscator de par, minibar, TV, telefon, minibar, aer conditionat, balcon sau terasa;
Family Room: au o suprafata de 56 mp si sunt dotate cu doua dormitoare cu usa, uscator de par, TV, telefon, aer conditionat, balcon sau terasa.


Hotelul poate modifica conceptul de all inclusive fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.