Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS CITADEL

   Hurghada


Descriere

Complexul all-inclusive Albatros Citadel Resort oferă camere cu vedere panoramică la Marea Roşie şi 3 piscine, inclusiv o piscină infinită uimitoare. Hotelul pune la dispoziţie 6 căzi private cu hidromasaj şi un centru de fitness ultramodern. Complexul este construit din pietre naturale din coral care au fost lucrate manual din munţii din apropiere. Incluse in pret cina si spectacolul Neverland in perioadele 01.11.2022-30.11.2022 & 01.03.2023-30.04.2023 Foarte bine 8.4 Booking.com

Localizare

Centrul oraşului Hurghada, precum şi Aeroportul Internaţional Hurghana, se află la 20 km.

Facilitati Hotel

Complexul are un port de agrement şi o plajă privată cu o lungime de 1,6 km. De asemenea, Albatros Citadel Resort pune la dispoziţie terenuri libere şi activităţi de sporturi nautice nemotorizate. Personalul de divertisment internaţional organizează activităţi zilnice.

Facilitati Camere

Toate camerele sunt spaţioase şi au facilităţi de lux şi vedere spectaculoasă la mare. Camerele sunt frumos amenajate şi includ TV cu ecran plat şi minibar. Fiecare oferă birou şi aer condiţionat. Accesul la internet prin cablu este gratuit în toate camerele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.