Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS CITADEL RESORT

   Hurghada


Descriere

Hotelul Albatros Citadel este construit intr-un stil arhitectural exceptional ce recreeaza atmosfera din porturile din sudul Frantei sau Coastei Amalfitane.
Localizare: Hotelul Albatros Citadel se afla pe malul marii, la 20 km de aeroport, la 27 km de orasul vechi din Hurghada.
Dotari generale:
Hotelul in Albatros Citadel are in dotare: 3 restaurante, 7 baruri, 3 piscine (2 cu incalzire pe timp de iarna si una infinity), agune construite in mijlocul unui recif, piscina pentru copii, aerobic, sala de fitness, aqua aerobic, volei pe plaja, polo pe apa, jacuzzi (in piscina) billiard, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, fotbal de masa, darts, hidrobicicleta, animatie si muzica live, mini club pentru copii (4-10 ani), loc de joaca pentru copii, spatiu dedicat lecturii, receptie 24 h, spatiu pentru bagaje.
Plaja: hotelul Albatros Citadel detine plaja proprie cu nisip, corali si pietre (se recomanda incaltaminte speciala).
Servicii contra cost: spa si centru wellness, baie cu aburi, masaje, acces discoteca, sporturi nautice, servicii de curatatorie si spalatorie, servicii medicale, salon de infrumusetare, babysitting.
Hotelul Albatros Citadel are o cladire principala cu 2 nivele si un complex de cladiri cu 2-4 nivele, insumand un total de 539 camere:
- Standard room: 40 mp, sea, side or pool view, baie, unele camera cu balcon sau terasa;
- Family room: 72 mp, sea, side or pool view, dormitor, living, baie, balcon sau terasa;
-Junior Suite: 90 mp, sea, side or pool view, dormitor, living, baie, balcon sau terasa;
-Ambassador Suite: 117 mp, sea view, 2 dormitoare, living, baie, balcon; sunt disponibile camere pentru nefumatori si camere interconectate.
Masa: All Inclusive

Hotelul poate modifica conceptul de all inclusive fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.