Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anissa Beach

   Heraklion


Descriere

Localizare: Situat într-o zona excelentă, în Anissaras - Creta, direct peste plajă, Hotelul Anissa Beach consta din 2 clădiri cu două etaje și 310 camere, pe coasta de nord a Cretei, la 22 km est de Heraklion. Anissa Beach & Village Hotel din Anissaras este locul ideal pentru a vă petrece vacanța, departe de stres și de ritmul agitat al rutinei zilnice! Facilitati hotel: Oaspetii acestui hotel vor beneficia de servicii si facilitati precum: restaurant, bar, piscina, teren de tenis, tenis de masa, volei. Facilitati camere: Camerele oferă o vedere fantastică la marea albastră a Cretei sau la grădinile frumos înflorite. Decorul selectat, modern și de bun gust, vă invită să vă relaxați și să vă bucurați. Acestea sunt dotate cu facilitati precum: baie (dus) -wc, aer conditionat, tv, telefon, mini bar, uscator de par, seif.

Localizare

Hotelul Anissa Beach este situat la 22 km de aeroportul din Heraklion, la 4 km de centrul orasului Hersonissos, în localitatea Anissaras, în prima linie. Ultima renovare-în 2007.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 restaurante, tavernă, 3 baruri, piscină exterioară, piscină interioară cu încălzire (iarna), sală TV, parcare, rent-a-car, schimb valutar, sală de Internet, magazine, curăţătorie chimică, spălătorie, frizerie, sală de conferinţe (pentru 120 persoane), amfiteatru.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu cadă sau duş, foehn, TV prin satelit, mini-frigider, aer condiţionat, seif (contra cost), telefon, radio, balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie 24h
Bar