Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANDYS PLAZA


Descriere

Apartamentele hotelului Andy's Plaza sunt situate în satul pitoresc Agia Pelagia, la numai 150 de metri de plaja cu nisip fin. Fiecare apartament este dotat cu toate facilitățile moderne, care garantează un sejur plăcut și confortabil.

Localizare

Satul Agia Pelagia se află chiar în mijlocul Cretei,  ceea ce face ca hotelul Andy's Plaza să fie o bază ideală pentru excursii în toate zonele insulei. În apropierea hotelului se găsesc numeroase taverne, baruri, cafenele și magazine. Înconjurată de munți și dealuri, cu aproximativ 9 plaje mai mici de nisip și stâncoase, locația asigură vacanțe plăcute, de neuitat.

Facilitati hotel

Oaspeții pot să se relaxeze și să se bucure de soare în grădina spațioasă de pe acoperișul hotelului Andy's Plaza, care are vedere excelentă la Marea Egee.

Facilitati camera

Apartamentele sunt dotate cu seif, chicineta, balcon

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie