Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALMYRA HOTEL & VILLAGE GIANNOULIS


Descriere

Almyra Hotel & Village din Creta este un resort de familie, situat pe plajă, cu o arhitectură contemporană, clădiri joase, perfect armonioase cu mediul înconjurător. Oferă mult spațiu pentru ca familiile să se relaxeze și să se bucure de vacanțe pline de ospitalitate, într-una dintre cele 231 de camere modern echipate. Unitățile de cazare ale proprietății au vedere către grădina proprietății sau către mare. Camerele sunt amenajate cu stil și combină mobilier și echipamente de lux. Oaspeții au posibilitatea de a alege să se bucure de soarele cald al sudului Cretei, fie la piscina exterioară cu apă dulce (cu o zonă separată pentru copii), fie la marea strălucitoare. Barul de la piscină și barul de pe plajă sunt locurile ideale pentru oaspeții care doresc să se întâlnească cu prietenii lor și să se bucure de câteva cocktailuri minunate, băuturi, răcoritoare și diverse gustări pe tot parcursul zilei. Barul principal oferă o mare varietate de cocktailuri și băuturi delicioase, cu o vedere minunată la piscină și la grădini. Restaurantele oferă o experiență care se va dovedi a fi unul dintre punctele culminante ale vacanței oaspeților. Restaurantele bufet oferă o mare varietate de preparate care vă stau la dispoziție pentru micul dejun, prânz și cină și se concentrează pe diferite bucătării, cum ar fi cretană, asiatică, mediteraneană.

Localizare

Hotelul Almyra  se află la 9 km de oraşul Ierapetra şi la 100 km de Aeroportul Heraklion. Centrul satului Koutsounari este la 400 de metri, aici găsindu-se taverne şi cafenele locale.

Facilitati Hotel

Piscina principală are o zonă pentru copii, iar în grădina bine întreţinută a hotelului este un loc de joacă. Echipa de animatori de la Almyra se va ocupa de distracţia tinerilor.

Restaurantul hotelului serveşte micul dejun, prânzul şi cina, oferind preparate culinare în special din bucătăria cretană, asiatică şi mediteraneană. Barul de la piscină şi barul de pe plajă servesc pe toată durata zilei cocktailuri, gustări şi o varietate de băuturi răcoritoare .

Facilitati Camere

Toate camerele sunt spaţioase şi au decor tradiţional şi vedere la grădină sau la mare. Acestea includ aer condiţionat, TV prin satelit şi baie cu cadă şi uscător de păr.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie