Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALOE BOUTIQUE & SUITES


Descriere

Aloe Boutique & Suites se află în Almirida și oferă cazare doar pentru adulți, un restaurant, un bar și o terasă. Facilitățile oferite de proprietate includ room-service, serviciu de concierge și WiFi gratuit în toate zonele. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber, centru de fitness, divertisment de seară și recepție cu program nonstop. Fabulos 8.9 Booking.com

Localizare

Plaja Almirida se află la câțiva pași de Aloe Boutique & Suites, iar plaja Kalives este la 2,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 31 km.

Facilitati Hotel

Facilitățile oferite de proprietate includ room-service, serviciu de concierge și WiFi gratuit în toate zonele. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber, centru de fitness, divertisment de seară și recepție cu program nonstop.

Facilitati Camere

Unitățile sunt dotate cu aer condiționat, TV cu canale prin satelit, aparat de cafea, dulap, duș și uscător de păr. Toate camerele hotelului au baie privată cu articole de toaletă gratuite.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie