Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALMYRIDA VILLAGE & WATERPARK (EX. ALMYRIDA BAY)


Descriere

Situat în Almyrida, la 7 minute de mers pe jos de plaja Almirida, Almyrida Village & Waterpark oferă unități de cazare cu o piscină sezonieră în aer liber, parcare privată gratuită, o grădină și un lounge comun. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, room service și o recepție deschisă nonstop, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Plaja Kera se află la 2,3 km de cazare, iar plaja Kalives este la 2,6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 32,2 km de Almyrida Village & Waterpark.

Facilitati camera

Toate camerele au aer condiționat, dulap, balcon cu vedere la piscină, baie privată, TV cu ecran plat, lenjerie de pat și prosoape. Fiecare cameră are un seif, în timp ce anumite camere vă vor oferi un patio, iar altele au și vedere la mare. Toate camerele vor pune la dispoziția oaspeților un minibar.

Piscina, gradina, WIFI, teren de tenis, bar, restaurant, club pentru copii.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie