Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALMYRIDA STUDIOS


Descriere

Almyrida Resort este situat în centrul orașului Almyrida, în aproapiere de plajă. Complexul oferă 3 piscine în aer liber, un centru de fitness şi un centru spa. Unităţile de cazare au balcon cu vedere laterală sau completă la Marea Cretei. Fabulos 8.7 Booking.com

Localizare

Aproape de Almyrida se găsesc diverse restaurante, cafenele şi o plajă. Complexul se află la 25 km de orașul Chania şi la 30 km de Aeroportul Chania.

Facilitati Hotel

Almyrida Resort servește mic dejun grecesc, care include printre altele brânză cretană, iaurt local, clătite tradiționale și prăjituri cu scorțișoară. Barul proprietății oferă băuturi, cocteiluri, îngheţată şi gustări. Restaurantul à la carte Thea serveşte mâncăruri gourmet cretane şi europene în grădina de pe acoperiş.

Facilităţile includ bowling, biliard, birou de turism şi loc de joacă pentru oaspeții mai tineri. Oaspeţii se pot relaxa pe şezlongurile şi sub umbrelele din jurul piscinei.

Facilitati Camere

Unităţile de cazare oferă Wi-Fi gratuit, aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minifrigider şi cutie de valori. Unele includ cadă spa, camere separate sau DVD player.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie