Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKALI HOTEL


Descriere

Hotelul este situat la 500m de centrul orasului Chania, la cateva minute de mers pe jos de plaja din Nea Chora. Recomandat, servicii de calitate, raport bun calitate/pret.

Localizare

Amplasat într-o locație convenabilă, la doar 500 m de orașul vechi și centrul istoric al Chania, hotelul Civitel Akali din Chania duce ospitalitatea la un cu totul alt nivel.

Facilitati hotel

Cu un set unic de servicii și facilități, hotelul asigură un plus de calitate în fiecare moment al șederii dumneavoastră. Înotătorii se vor delecta în apele frumoase ale plajei din apropiere sau se vor scufunda în piscină, se vor relaxa la soare în curtea mobilată, vor savura un bogat mic dejun tip bufet & delicatese cretane pe tot parcursul zilei și își vor menține rutina de antrenament la sala de sport complet echipată. După o zi petrecută în aer liber, camerele și suitele oferă un refugiu perfect, cu tot confortul și facilitățile necesare pentru a vă reîncărca și a vă relaxa.

Facilitati camera

Camerele de la Akali Hotel sunt decorate în stil clasic și au ferestre izolate fonic și aer condiționat. Alte facilități includ un TV prin satelit, un seif și un uscător de păr.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie