Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AIRIS BOUTIQUE & SUITES- Adults only 16+

   Agioi Apostoloi Vezi locatia pe harta


Descriere

Airis Boutique and Suites este un nou boutique hotel, destinat cuplurilor, situat aproape de plaja si de orasul Chania care pune la dispozitia clientilor facilitatile necesare pentru un sejur reusit.

Localizare Hotel

Airis Boutique & Suites este situat convenabil în zona turistică Ag. Apostoli, la doar 4 km de unul dintre cele mai frumoase orașe venețiene din Marea Mediterană – Chania, și la doar câțiva pași de frumoasele plaje cu nisip.
Parcul natural municipal vă așteaptă în apropiere, chiar lângă terenul de fotbal, considerat a fi unul dintre cele mai populare locuri de recreere pentru localnici, inclusiv echipamente de fitness și o pistă de jogging. În zonă există și taverne și baruri tradiționale, care cu siguranță merită vizitate pentru o masă sau o băutură.
Indiferent de interesele fiecărei persoane sau de itinerariul de călătorie, fiecare zi poate începe aici, în Airis Boutique & Suites, o oază de confort la malul mării Cretei.

Facilitati Hotel

Proprietatea dispune de salon de mic dejun, restaurant a la carte, 2 piscine, sezlonguri si umbrele ( gratuite la piscina, contra cost la plaja), bar la piscina, centru fitness si o mica terasa pe acoperis. 

Facilitati camere

Hotelul este compus din 56 de spatii de cazare confortabile impartite pe mai multe categorii si dotate fiecare cu: TV, aer conditionat, telefon, seif, aparat de cafea espresso, minibar, WiFi gratuit, balcon/terasa mobilata, fier de calcat si masa de calcat ( la cerere), room service disponibil zilnic in intervalul 10:00-22:00.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.airissuites.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Piscina exterioara
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Recepție 24h

Locatie