Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AIRIS BOUTIQUE & SUITES- Adults only 16+

   Agioi Apostoli Vezi locatia pe harta


Descriere

Airis Boutique Hotel & Suites - For adults only oferă cazare de 4 stele, în Kato Daratso. Oaspeții au la dispoziție o recepție cu program nonstop și un restaurant.Orașul Chania se află la 3,1 km, iar orașul Rethymno este situat la 48 km de proprietate. Aeroportul Internațional din Chania este situat la 14 km de proprietate.

Localizare

Orașul Chania se află la 3,1 km, iar orașul Rethymno este situat la 48 km de proprietate. Aeroportul Internațional din Chania este situat la 14 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Airis Boutique Hotel & Suites - For adults only oferă cazare de 4 stele, în Kato Daratso. Oaspeții au la dispoziție o recepție cu program nonstop, un restaurant si o piscina in aer liber.

Facilitati Camere

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, dulap, TV cu ecran plat și balcon sau terasă, baie privata cu dus. 

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie