Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANADOLU HOTEL BODRUM

   Bodrum


Descriere

Aflat la doar 50 de metri de malul mării, hotelul Anadolu Bodrum oferă o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber şi lecţii de scufundări gratuite pentru începători. Hotelul asigură camere cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon.Acest hotel este situat în zona plină de viaţă Gümbet, unde puteţi găsi opţiuni de divertisment cu numeroase baruri, discoteci, cluburi de noapte şi restaurante. Hotelul Anadolu Bodrum se află la mai puţin de 5 km de centrul oraşului Bodrum şi la 40 km de Aeroportul Milas-Bodrum.

Localizare

Hotelul Anadolu Bodrum se află la mai puţin de 5 km de centrul oraşului Bodrum şi la 40 km de Aeroportul Milas-Bodrum.

Facilitati Hotel

Aflat la doar 50 de metri de malul mării, hotelul Anadolu Bodrum oferă o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber şi lecţii de scufundări gratuite pentru începători. Hotelul asigură camere cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon. Hotelul Anadolu Bodrum oferă facilităţi spa care includ o saună, o baie turcească şi un centru de fitness; sunt disponibile şi servicii de masaj. În plus, hotelul asigură un serviciu de transfer la un centru de divertisment unde există un club de bowling.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului Anadolu Bodrum sunt dotate cu un mini-frigider. Toate unităţile au baie privată cu uscător de păr. Facilităţile standard includ un seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.