Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADALYA ARTSIDE HOTEL

   Side


Descriere

Aflat la doar 400 de metri de malul mării, hotelul Adalya Artside oferă piscine sezoniere interioare/în aer liber cu tobogane, o zonă de plajă privată şi facilităţi spa. Asigură camere dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar. Acest hotel pentru familii se află în apropiere de plaja cu nisip, pe o stradă principală, la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 10 km. Cel mai apropiat aeroport este Antalya (AYT), distanța este de aproximativ 65 de km.

Localizare

Acest hotel pentru familii se află în apropiere de plaja cu nisip, pe o stradă principală, la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 10 km. Cel mai apropiat aeroport este Antalya (AYT), distanța este de aproximativ 65 de km.

Facilitati Hotel

Cele 9 suite și cele 406 camere duble sunt împărțite pe 5 etaje, la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția deschisă 24 de ore din zona de primire oferă flexibilitate la sosire și plecare. Printre facilitățile hotelului se numără o garderobă, un seif și un schimb valutar.

În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.

Facilitati Camere

Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat „King size” și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou.

Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.