Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADALYA ART SIDE

   Side


Descriere

Hotel Adalya Art Side 5* a fost deschis in 2005, fiind o alegere potrivita pentru familiile cu copii.
Localizare: Hotel Adalya Art Side se afla la o distanta de 65 km de aeroportul international Antalya si la 12 km de Manavgat.
Dotari generale: Hotel Adalya Art Side dispune de piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, piscina cu tobogane.
Hotel Adalya Art Side are restaurant principal cu bucatarie internationala, 3 restaurante a la carte ( otoman, italian-mediteranean, chinezesc); patiserie, 4 baruri (lobby bar, beach bar, disco bar si pool bar); centru spa, sauna, zona de relaxare si masaj, mini club pentru copii, serviciu de baby service, centru de conferinta, centru fitness, sala de jocuri, darts, teren de squash, teren de basket, spectacole si muzica live.
Plaja: Hotel Adalya Art Side are plaja la doar 400 m hotelul dispune de o zona cu plaja privata cu nisip si sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja oferite gratuit.
Dotari camere: Hotel Adalya Art Side este format din 4 cladiri cu un numar de 243 camere standard room, 130 de camere family, 31 de camere bunkbed si 9 suite room, acestea au vedere la gradina sau piscina si sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cabina de dus, uscator de par, telefon, mini bar, set de ceai si cafea, seif, LCD TV si canale de muzica, parchet laminat, balcon sau terasa.
Tip de masa: ultra all inclusive
Hotelul poate modifica conceptul de all inclusive fara a informa in prealabil acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, in momentul preluarii camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.