Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN LINE HOTEL

   Nisipurile De Aur Vezi locatia pe harta


Descriere

Golden Line Hotel este amplasat la doar 200 de metri distanță de plajă, beneficiind astfel de acces facil la nisipul fin și apele cristaline ale Mării Negre. Poziționat la aproximativ 350 de metri de centrul vibrant al stațiunii, acesta oferă o oază de relaxare și confort. Înconjurat de un peisaj natural, hotelul este încadrat de un parc pitoresc, adăugând astfel o notă de frumusețe și liniște la atmosfera sa.

Facilități hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților următoarele facilități: restaurant principal, restaurant à la carte, lobby bar (contra cost), bar la piscină, piscină exterioară, Wi-Fi, birou de schimb valutar, serviciu de spălătorie/curățătorie (contra cost), centru SPA, cameră pentru depozitarea bagajelor, umbrele și șezlonguri la piscină, sală de fitness, tenis de masă, biliard (contra cost), jocuri electronice (contra cost), salon de coafură (contra cost), saună (contra cost), masaj (contra cost), asistență medicală (contra cost), parcare supravegheată (contra cost, disponibilitate limitată).
Pentru cei mici, hotelul oferă: piscină pentru copii, club pentru copii, loc de joacă pentru copii, pătuțuri pentru bebeluși (gratuite, la cerere), scaun pentru bebeluși în restaurant și masă pentru schimbat bebeluși.

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, telefon, frigider, seif, chicinetă, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie