Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOLERO AQUACLUB GRIFID HOTEL

   Nisipurile De Aur Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Bolero, situat in Nisipurile de Aur face parte din lantul de hoteluri Grifid si este o perla a statiunii, care incanta an de an oaspetii ce ii trec pargul, datorita serviciilor excelente pe care le presteaza,cu numeroase facilităţi și opţiuni culinare.

Descriere :

Hotelul Bolero, situat in Nisipurile de Aur  face parte din lantul de hoteluri Grifid si este o perla a statiunii, care incanta an de an oaspetii ce ii trec pargul, datorita serviciilor excelente pe care le presteaza,cu numeroase facilităţi și opţiuni culinare.

Localizare :

Hotelul este localizat in statiunea Nisipurile de Aur, fiind inconjurat de o gradina frumoasa cu multa verdeata si flori, la 500 de metri de zona centrala si la numai 50 de metri de plaja proprie.

Website:

http://www.grifidhotelbolero.bulgaria-hotels.com/

Facilitati hotel:

Hotel Bolero dispune receptive cu zona de lobby, Wi-Fi,  centru de schimb valutar,bar cu terasa, restaurant spatios pentru nefumatori, restaurant a la carte (bucatarie asiatica), restaurant cu gratar argentinian, snackbar cu terasa,cafenea, piscina interioara incalzita cu jacuzzi, sala de gimnastica,sala de conferinte, centru Spa, salon de infrumusetare, magazine, 2 piscine, una dintre ele cu jacuzzi, piscine pentru copii, aqua-park, terasa, pool bar, parcare privara(garaj), plaja propie cu sezlonguri si umbrele, bar pe plaja.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu baie cu cada, uscator pentru par, telefon, aer conditionat, TV-satelit, canapea, frigider, seif (contra cost), balcon / terasa, mocheta, aparat de preparare ceai/cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie