Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTORIA GOLDEN SANDS

   Nisipurile De Aur Vezi locatia pe harta


Descriere



Localizare

Hotelul Astoria 4* este situat in partea centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la 200 m distanta de centru, separat de plaja doar prin promenada de pe malul marii.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 receptii (una in fiecare cladire), Wi-Fi gratuit (in tot hotelul), 3 restaurante (toate prevazute cu terasa), restaurant principal, restaurant asiatic,restaurant italian, Lobby bar cu terasa, bar pe plaja, bar la piscina, 2 piscine exterioare,o piscina interioara, sezlonguri, prosoape si umbrele de soare gratuite langa piscine si pe plaja, 3 sali de conferinta, sala de sport, salon de infrumusetare, sauna, baie de aburi, hamam, camera cu sare, masaje, loc de parcare (spatii exterioare si interioare), loc de joaca, club si piscina pentru copii.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat (cald/rece), TV, telefon, mocheta, mini frigider, baie cu dus si uscator de par, seif (contra cost), WIFI (gratuit), balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Piscina exterioara
Parcare
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Lift
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Sala de conferinta
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
piscină interioară
Recepție 24h

Locatie